Closed

At » 8:39 AM // 0 Comments »
nothing to share anymore
THE END

Azam Baru

At » 12:59 AM // 0 Comments »
skrg da ade azam baru..
nk manjekn kulit..
haha..
ye la kulit da pnuh parut, da xcantik..
skrg nk bg cantik blk..
nk jage btol2 kulit ni..
biar senang ati n rase gembire..
bln 6 ni nk blk umah, so time 2 nk cari segala ubat nk bg ilang parut...
good luck my skin!

mcm berminat dgn keje ni..

At » 3:09 AM // 0 Comments »
ade keje kosong dkt dgn kwsn umah..
mcm berminat nk isi..
tp kalo dpt, aku xtau nk g cane..
huhu..
napela aku xleh drive?
ssh ati aku bile jd cmni..
trus ilang mood nk isi..

Mood maseh Tokio Hotel

At » 5:10 AM // 0 Comments »
ye mood 2 xilang2 smpi ari ni.. semakin membara ade la.. especially psl Bill Kaulitz ni..
muke die terlalu exotic smpi buat aku teringat2..


nyanyian pn gempak.. kalo akustik lg layan.. gle lah.. walopon muke die xde mekap, yes still beautiful.. 2 yg menarik 2.. smpi adam lambert pn crush on die? [wtf]

aku pn crush kt die.. 2 je nk btau.. haha.. rase mcm 1 mei 2 da lame sgt berlalu.. huhu..

Tokio Hotelll!!!

At » 9:04 PM // 0 Comments »
1 mei 2010, tarikh plg besejarah buat aku [ wt mase ni]..
1st time g konsert..
n 1st time jgak jumpe Bill Kaulitzzzzzzzzzz!!!!!!
rase gembire sgt dpt autograf dr diorg n plg penting dpt tgk Bill dkt2!! hahaha...
aku siap lompat trun stage autograf 2.. gle semangat!
pas2 ble diorg nk trun stage, kitorg serbu die n aku btol2 berdiri dpn die... rase cm nk peluk je tp aku ni blur.. so bgus jgakla xtepeluk... hahahha
btw aku terjumpe sepupu aku, die pn gilekn Bill Kaulitz jgak! hahaha kitorg sama2 gembira sbb antara org terakhir dpt sign.. siap2 peluk lg..
ms time nk msuk konsert venue, aku jeles tgk org da beratur dpn2 2.. aku mule fk nape la aku blk td.. nape la aku dtg cni dkt2 pkul 6.. tp rupenye sbb aku lbey pentingkn kwn.. bgus jgak aku ni rupenye.. haha
ble da dpt msuk aku mmg kt area aku xkn nmpk Bill lgsung.. mule rase fed up, rase cm nk blk.. tp aku nk lyn konsert jgak.. last2 aku biarkn org tolak aku ke dpn.. dan aku tglkn kwn2 aku suma kt blkg.. aku pn kesiankn diorg, kne himpit2 dgn org kt konsert 2.. aku kne tolak smpi area yg bole nmpk gne camera phone.. hehe.. bgus!
tp konsert 2 lmbt gle nk start.. tgu dr pkul 6, dkt pkul 8 br nk start.. 2 pn pop shuvit n bunkface start dlu.. diorg abes nyanyi kitorg tetap kne tgu tokio hotel pulak..
akhirnya tokio hotel atas pentas jgak.. sume org angkat tgn amek gmbr.. aiyarkk.. video yg kne amek pn mule goncang2 sbb org mule lompat.. last2 lgu ke 3 aku ke blkg kt area org xhimpit2.. dr situ je la aku dgr n lyn.. xpela bole lyn lg..
ble da abes, jumpe dgn sepupu aku.. die duduk row dpn skali.. aku da rase jeles dpt tgk dkt2.. ble kuar dr venue nmpk org tgu kt sesi meet n greet.. ahh jeles lg.. xpela aku kate, aku kesiankn kwn2 aku, aku pn blk je.. walopon diorg sebenarnye awl2 lg cabut x tgk konsert n 2 org lg cabut ms 1st lgu tokio hotel.. aku mule rase cm aku ptut g sorg2, xyah ajak sape2.. menyusahkn org je cm2..
hari ni, aku br on9.. cari blk video2 n photo2 tokio hotel in malaysia.. ps2 aku jeles lg.. rmai org dpt meet n greet n dpt beckp dgn Tokio Hotel!!! ahh jeles makin kuat! ps2 aku terjumpe lak ade org nk bg meet n greet pass.. aku mule rase cm nape la aku xbace ni awl2.. huhuhuh..
xpela moral of the tory, kalo ade lg tokio hotel, aku cume nk auto graf session n meet n greet session je.. ps2 aku ajak org yg minat btol2 diorg ni [sepupu aku ler 2].. ngehehe..
btw comment of the concert, free concert xbest sbb kne himpit2, tp nyanyian tetap gempak! hehehehe...

keluhan hari ini

At » 12:35 AM // 0 Comments »
tringin nk keje btol2..
tp mcm byk rintangan je..
keyakinan pn xde..
bile rase sunyi, rase susah, mulela rase nak kawen..
tp kalo nk kawen kne ade duet..
haiya...

Hari Dalam Sejarah..

At » 11:48 PM // 0 Comments »
arini adalah ari besejarah sbb buat pertama kalinye aku abes bace novel English..
novel ni jgak novel ENglish ke 2 yg pnah aku nk bace..
dan dah 8 thn aku tinggalkan dunia baca novel.. haha..
tibe2 rase hebat..